facebook tracking
Avdelning

Servicemarknad

Connect
Många jobb inom serviceverkstad

På Upplands Motor är verkstäderna lika prydliga som bilhallarna. Inom servicemarknad finns serviceverkstad och leveransverkstad för person-, transport- och lastbil. Här hittar du också plåt-, lack- samt glasverkstad, lager, däck och rekond.

Vi söker hela tiden efter nya medansvariga till olika roller inom servicemarknad, framförallt mekaniker och medansvariga inom plåt- och lackverkstad.

Vi har 10 olika anläggningar och servar Volvo, Ford, Mercedes-Benz, Renault och Dacia.

 • Volvoverkstäderna finns i Kista, Arlandastad, Hammarby Sjöstad, Uppsala och Tierp.
 • Mercedes-Benz finns i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna.
 • Servicemarknad för Ford hittar du i Kista, Hammarby Sjöstad, Uppsala och Arlandastad.
 • Renault och Dacia finns i Kista, Uppsala och Arlandastad.

Hösten 2018 öppnar vi en ny leveransanläggning i Rosersberg. Här kommer vi att arbeta med att förbereda bilar vi säljer för leverans ut till våra kunder.

Starka team

Laganda är ett centralt begrepp på Upplands Motor och vi satsar på att bygga starka team där individerna kompletterar varandra. 

I våra Volvo-verkstäder arbetar vi exempelvis enligt VPS som innebär att två personliga servicetekniker jobbar tillsammans på en lyft. 

Våra medansvariga har olika bakgrund, vitt skilda yrkes- och bransch-erfarenheter och talar 20 olika språk.

Varför jobba med oss?

Det är trevligt att gå in genom dörrarna på Upplands Motor, oavsett om det är på bilförsäljningen eller på någon av våra verkstäder. Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om varandra. Det skapar en arbetsplats att trivas på varje dag.

 • Ansvar

  Du är redo att, från dag ett, ta ett stort ansvar och växa in i en nyckelroll i vår organisation.

 • Utveckling

  Du vill ha en utmanande miljö för din utveckling. Kraven vi ställer på varandra är höga och arbetsuppgifterna varierande. För rätt person är vi en arbetsplats där du kan lära dig mycket på kort tid.

 • Kamratskap

  Samtidigt som du vill göra ditt bästa har du tid över för dina kollegor. Vi vet att lite humor på jobbet frigör kreativitet och att det är viktigt att vi har kul tillsammans. Tro på det du gör och hjälp dina kollegor så kommer du platsa hos oss.

Jobbar du redan på Upplands Motor?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@upplandsmotor.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor