facebook tracking

Så har vi digitaliserat vår rekrytering

Upplands Motor växer och behöver rekrytera många nya medansvariga. Vi har satsat på ett modernt verktyg som gör det effektivt för dig som söker jobb hos oss. Här får du veta mer om hur kandidathanteringen går till!

I en rekryteringsprocess är det av största vikt att ha ordning på CV:n och information om de sökande. Då detta ofta sker manuellt kan det ta mycket tid och i värsta fall förlänga ansökningstiderna. På Upplands Motor jobbar vi hela tiden med att göra det så lätt som möjligt för dig som söker jobb hos oss. Vi vill kunna snabba upp processen, hålla dig informerad hela vägen och säkerställa att båda sidor ska hitta en bra match. 

Vi har därför valt att automatisera vår rekryteringsprocess med hjälp av ett system. Det gör att du som söker får snabb återkoppling, ett proffsigt bemötande och möjlighet att hålla kontakt med oss på ett enkelt sätt.

Samlad information
Connect-funktionen gör det möjligt för dig att anmäla ditt intresse utan att skicka in mängder av papper. Från första stunden du connectar kan vi hålla en dialog med dig, oavsett om du söker jobb eller bara letar efter möjligheter inför framtiden och är nyfiken på företaget.

Genom att historik, brev, intyg och dokument nu samlas på ett ställe kan vi få en samlad och rättvis bild av de som söker. Vid behov kan vi be dig som kandidat att komplettera med viss information, som automatiskt samlas under din profil och blir tillgänglig för rekryteringsteamet för den tjänst som ska tillsättas.

Förberedelse genom introduktion
Ett område inom rekrytering som vi också planerar att digitalisera är introduktionen av nyanställda. Det är viktigt att du som börjar hos oss får en bra start. Redan idag får alla nyanställda ett individuellt introduktionsprogram och möten med personer som kommer bli relevanta för rollen.

Vi ser stor potential i att kombinera det personliga introduktionsprogrammet med digitala verktyg. Både för att ytterligare individanpassa informationen till våra nyanställda, få ut den i rätt tid till rätt person och för att göra introduktionsperioden ännu mer lustfylld.

Läs mer om hur Upplands Motor tänker digitalt.

Lediga jobb hos oss

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Upplands Motor?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@upplandsmotor.se
  • Alexander Sjöberg
  • Åsa Dahlqvist
  • Henrik Halter
  • Jesper Lindbom
  • Joakim Lindh
  • Johanna Näyhä
  • Karin Stålhandske
  • Karl Persson
  • Klas-Erik Hilberth
  • Kristian Ullakko-Haaraoja
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor